İstihdam Seferberliği Aydın İş Dünyası Buluşması, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla Aydın Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.​

Daha sonra oradan Nazilli’ye geçen; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Nazilli Ticaret Odası yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, İstihdam Seferberliği kapsamında verilen teşvikler ve destekler hakkında bilgi verdi. Hisarcıklıoğlu Nazilli iş dünyasına kampanyadan faydalanmaları çağrısında bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Dost kara gün içindir. Devletimizi yanımızda görüyoruz. Bunlar tarihi destekler. Allah kendilerinden razı olsun. Bize de düşen bu yolda kendilerine hizmet etmek. Son 25 yılda neler gördük. Bütün sıkıntıları aştık. Bu tekerlek bu tümsekte kalmayacak. Tümseği aştığımız da tekerlek de hızlı gidecek. Bizim kendimizden başka dostumuz yok. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." değerlendirmesinde bulundu.  “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” diyen Hisarcıklıoğlu, bir kişiye iş ve aş kazandırmanın önemine değinerek, birer kişiyi daha iş sahibi yapmalarını istedi. Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu ile Tarım Kurulunda Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile Ticaret Odaları Konseyinde birlikte çalıştıklarını anlatan Hisarcıklıoğlu, Ticaret ve Tarıma yönelik politikaları, onlarla birlikte belirlediklerini söyledi.

Daha sonra Borsamızı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. ​Misafirperverliklerinden ve takdim edilen hediyeler için teşekkürlerini ileten Hisarcıklıoğlu daha sonra kentten ayrıldı.