Nazilli Ticaret Borsası olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği ve Tescil Ödül Törenine; Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri, Protokol üyeleri çok sayıda davetli ile Nazilli Ticaret Borsası Üyeleri katılımı ile 28 Mayıs 2019 tarihinde Menderes Et ve Balık Restoran’da gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Kırlıoğlu açılış konuşmasında;

“Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğimiz bu iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Hakka şükrediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini iyileştirmek üzere çıktığımız bu yolda sizlerden güç alarak hizmetlerimizi arttırmaya devam ediyoruz.Birlik,beraberlik soframızın kurulmasını sağlayan, emeği geçen herkese ve katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle herkese hayırlı ramazanlar diler yaklaşan kadir gecesinin ve ramazan bayramının hayırlı olmasını temenni ederim.’’dedi.

TESCİLİN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuşmalardan sonra borsaya en çok tescil yaptıran 22 kişi, sektöre veda eden duayen isimler Hikmet Akçakaya ile Mehmet Özkan’a protokol üyeleri ödül takdim edildi. Dış ticaret eğitimine katılan isimlere ise sertifikaları verildi. Ödül törenin sonunda protokol ve borsa üyeleri hatıra fotoğrafı çekildi.