HAZİNE VE MALİYE BAKANIMIZ İLE TOBB BAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN VİDEO KONFERANS TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK

• 20.05.2020

20.05.2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanımız Sn.Dr.Berat Albayrak ve Birlik Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde gerçeleşen video konferans toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Kırlıoğlu katılım sağladı.

Türkiye’deki 365 oda/borsa başkanları ve 61 sektör meclisi başkanlarının da iştiraki gerçekleşen toplantıda Covid -19 virüsünün özel sektörde yarattığı ekonomik etki ve küresel ekonominin zarar gördüğü bu zorlu süreçte birlikte nasıl önemler alındığı ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanımız açıklamalarda bulundu.